bannerbg-zl-p

Tala Fou

galuega granulation atoatoa ma maualuga gaosiga lelei

Mea fa'agogo ma le pefu fa'aogaina o masini i Sri Lanka

I le aso 26 o Iulai, 2022, ua maeʻa ma tuʻuina atu le faiga faʻagogo ma le pefu mo le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapitoa e tagata Sri Lanka.O mea faigaluega autu o lenei vaega o meafaigaluega e masani lava ona fa'agogo ma pefu afā afifi mea faigaluega.O lenei faiga o loʻo faʻaaogaina e faʻalautele ai le manaʻoga o tagata faʻatau a Sri Lanka 'faʻapipiʻi laina gaosiga o galuega i le amataga o le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia.I le taimi lava e tasi, o le faʻalauteleina o meafaigaluega o le laina gaosiga e aofia ai meafaigaluega na faʻaulu faʻasolosolo muamua: organic-inorganic combined granulator, crusher, mixer, conveyor, etc. O meafaigaluega na tuʻuina atu i lenei taimi e masani ona faʻaaogaina mo le faamamaina o le pefu fa'amago mea ma gaosiga e mana'omia mo le fa'ateleina o le gafatia o le gaosiga.

Uiga o le fertilizer dryerE mafai ona fetuutuunai le saoasaoa o le taamilosaga o le pa'u ma le masini tu'imomomo ma e mafai ona fa'agaioi pea.Flow ma fa'amau fa'amago fa'agasologa e fa'aaogaina e fa'aitiitia ai le fa'aaogaina o le malosi.Less fa'aletonu, tau maualalo le tausiga ma le maualalo o le eletise. A'o fa'agogo, e mafai fo'i ona mafai. ausia le faʻamoemoe o le faʻamaʻaina ma le aveesea o le manogi.

Ona o le tele o vaega o le pefu e gaosia i le taimi nei o galuega o tagata faʻatau e sili atu nai lo 8μm.Faʻavae i luga o lenei ituaiga o le aoina o le pefu, mo le 5μm o loʻo i luga atu o vaega o loʻo i ai uiga o le maualuga o le faʻaaogaina o le pefu ma le faʻavaveina o le palapala, o lea e filifilia ai lenei aoina pefu. kesi ma le pefu - gaosia e mea a le tagata faʻatau i le faʻamagoga faʻagogo. Faatasi ai ma le fesoasoani a le malosi centrifugal, o le pefu efuefu e vavae ese mai le tafe o le ea ma faʻapipiʻi i luga o le pito i totonu, ona paʻu lea i totonu o le ash hopper ma le fesoasoani. o le kalave.O vaega ta'itasi o le afā e iai le fua fa'atatau, ma o suiga ta'itasi i le va'aiga fa'atatau e mafai ona a'afia ai le lelei ma le mamafa o le gau o le afā, lea o le lautele o le pefu e aoina mai, le tele o le ea ulu ma le lautele o le fausu. o paipa o mea autu ia e a'afia ai.Fa'alogo lelei i le tele o le kesi fa'aalu pe a fa'aaoga.


Taimi meli: Au-08-2022

A'oa'o atili Auai ia i matou

O oloa fa'ameamea fa'asima fa'amasani e tele su'esu'ega, o oloa fa'apitoa e mafai ona fa'afou fou ma fa'auma mae'a.